Vöröslencsés paradicsomos csicseriborsó tészta
Ez tényleg villámgyorsan elkészül, úgyhogy a “nincs időm főzni” itt nem játszik
A vöröslencsét sós vízben puhára főztem, (ez pár percet vett igénybe). Ezután serpenyőben paradicsomszószt melegítettem olaj nélkül, beleöntöttem a főtt vöröslencsét. Fűszereztem
só, bors, oregánó, kurkuma, fokhagymapor
ment bele még kb. 2 ek. sörélesztőpehely
Közben kifőtt a csicseriborsó tészta (3-4 perc).
Kitalálással együtt 20 percet vett igénybe az elkészítése, és isteni finom lett.
Az adagolást most szemre csináltam, de 1 adagra kb. 1/2 pohár száraz vöröslencse, 1/4 doboz paradicsomszósz (500 g- osból), és 7 dkg tészta kell, a fűszerek pedig ízlés szerint.