Vegán chilisbab

Szuper ebédötletet hoztam Nektek, és ahogy megszokhattátok villámgyors az elkészítése is👌.
Ez pedig a chilis bab vegán verzióban, és kicsit kevéssé csípősen mert mondjuk én konkrétan nem bírom a csípőset🙈. Szóval igazából ennek új nevet kellene adnom a chilis bab helyett😁. Hús helyett ezúttal borsófehérje granulátum került bele!😍 Én ezt most próbáltam először, de nagyon bevált! Ha nem találtok éppen ilyet, akkor szójagranulátummal is nyugodtan elkészíthetitek!😉De jöjjön a recept, mert nagyon nagyon finom lett!⬇️
🍛1 konzerv vörösbab
🍛kb. 6-8 evőkanál csemegekukorica (konzerv)
🍛500 g sűrített paradicsom
🍛1/2 lilahagyma
🍛1 gerezd fokhagyma
🍛100 g borsófehérje granulátum
🍛olívaolaj
🍛só, bors, Cayenne bors, aki szeretne chili😉
🍛1 tk. majoranna
A lilahagymát pici olívaolajon megdinszteljük, mehet utána a fokhagyma is. Ezután a paradicsomszósz, és a bab, valamint a kukorica kerül a hagymára, fűszerezzük, és a végén tesszük csak bele a borsófehérje granulátumot, amit pici vízben a tasakon levő utasítás szerint előtte már pár percre beáztattunk. Extrém gyorsan kész vagyunk, és mivel nagyon siettem, a köretet is gyorsa vettem, ezért esett a kuszkuszra a választásom!😍.
A receptben szereplő adag kb. 3-4 személynek elég.

Ezek is érdekelhetnek

Shopping Cart